Webdesign & Websites

Wat kunt u van ons verwachten?

Van een perfect design tot een tot in de puntjes uitgewerkte techniek achter de website: uw website krijgt onze volle aandacht. Beschikt u al over een website? Dan kunnen wij die voor u optimaliseren door de technische structuur te verbeteren en een perfecte afwerking te realiseren.

Kennis en mogelijkheden

CreativePulses.nl staat voor creatieve oplossingen in webdevelopment. Onze kennis beperkt zich dan ook niet tot standaard webdesign; wij werken met HTML, PHP, SQL databases, AJAX, Javascript en CSS. Ook kunnen wij uw website voorzien van een CMS (Content Management System), zodat u uw website zonder enige programmeerkennis zelf bij kunt houden. Tenslotte kunnen wij webhosting en de registratie van domeinnamen voor u verzorgen.

Tarief volledige websites

Het tarief dat wij hanteren is afhankelijk van de omvang van de website, de gebruikte techniek en natuurlijk de gewenste mogelijkheden. Iedere website die gemaakt wordt door CreativePulses.nl is maatwerk en wij verstrekken u dan ook graag een offerte op maat. Wij leveren volledige websites vanaf € 3800,-.
Dit is inclusief een unieke lay-out met twee tot drie uniek uitziende pagina`s, de opzet van een CMS-systeem en de gebruikte afbeeldingen voor het ontwerp. Eventuele teksten en/of webhosting zijn niet inbegrepen, maar kunnen wel via CreativePulses.nl verzorgd worden.

Uiteraard leveren wij ook los webdesign, logo design of bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.