Scripting

Dynamiek in uw website? Webscripting!

Een dynamische website scoort hoge ogen bij bezoekers, maar ook bij zoekmachines. Wij creëren dynamische websites waarop bijvoorbeeld snel online nieuws kan worden toegevoegd, bezoekers gebruik kunnen maken van interactieve mogelijkheden of waarin een complete webshop geïntegreerd kan worden.

Van een eenvoudige mailpagina tot volledig op maat gemaakte scripts: wij leveren het allemaal in nette en veilige code, met support! Desgewenst optimaliseren wij uw applicatie voor zoekmachines.

WordPress op maat

WordPress kent al jaren geen problemen voor ons. Snelheidsoptimalisatie, probleemoplossing (debugging), supersnelle webhosting en plugins .. daar draaien wij onze hand niet voor om. Niet voor niets hebben wij een Whitelabel guru dienst die voor vele internetbureaus en ISP's op regelmatige basis complete oplossingen biedt.

PhpBB scripting

Maakt u gebruik van PhpBB2 en wilt u een bijzondere aanpassing laten maken? Wij maken zowel simpele `add-ons´ als complete custommade applicaties. Ook kunnen wij uw forum verhuizen zonder dataverlies of voorzien van anti spam modules.

Tarief

Ons tarief voor scripting hangt af van de omvang van de applicatie en of er op projectbasis gewerkt wordt. Alle door CreativePulses.nl verzorgde scripting is maatwerk, waarvoor wij u graag een op maat gemaakte offerte verstrekken.

Voor spoedopdrachten of opdrachten buiten de reguliere kantoortijden geldt een toeslag van 30%. Het uurtarief voor PHP/webscripting begint bij € 60,-, voor PhpBB/WordPress scripting en plugin(mod) development begint dit bij € 75,-.
Prijzen zijn exclusief 21% BTW.